Scrambler 1200 XE Sapphire Black in stock

16595 €

 

De ultieme Scrambler, geëvolueerd. De 1200 XE is een moderne, iconische allroad Modern Classic met de functionaliteit om zelfs het ruwste terrein aan te kunnen.

Als favoriet van de fans en lieveling van de media is de Scrambler 1200 het echte werk.

De nieuwste edities zijn nog toegankelijker en geschikt voor dagelijks gebruik, escapisme in het weekeinde en puur avontuur.

 

De Scrambler 1200 XE is de ultieme Scrambler, geëvolueerd.  Een iconische allroad Modern Classic met de functionaliteit om zelfs het ruwste terrein aan te kunnen.

 

De rijder heeft keuze uit vijf rijmodi voor een perfecte gasrespons, ABS en tractieregeling: Rain, Road, Sport en Off-Road, en op de XE kan in de modus Off-Road Pro zowel ABS als de tractieregeling volledig worden uitgeschakeld voor ononderbroken controle door de rijder in extreme offroad situaties.

 

Deze modi zijn toegankelijk met de intuïtieve bedieningselementen en worden duidelijk weergegeven op de instrumenten met een hoge resolutie.  Verder profiteert de XE van verlichte stuurschakelaars, zodat ze in het donker beter zichtbaar zijn, en TFT-instrumenten in kleur. Verder is zowel de XE als de X compatibel met turn-by-turnnavigatie en Bluetooth-functionaliteit via een als accessoire geïnstalleerde connectiviteitsmodule.