Over ons

Een zaak die al meer dan 36 jaar een gevestigde waarde is in (Wevelgem) west-vlaanderen genaamd “motoparts”. Hier kon men destijds allerlei tweedehands motoren en scooters kopen of laten onderhouden. Wat hier steeds hoog in het vaandel gedragen werd was: kwalitatieve, betrouwbare motoren voor een correcte prijs! Met deze gedachte kwam ex-zaakvoerder Stefaan Lapere met  Triumph Motorcyles tot een akkoord om met zijn motorzaak een nieuwe weg in te slaan: Triumph Wevelgem! Triumph, een merk die al meer dan 120 jaar motoren produceert met het oog op kwaliteit boven kwantiteit.

 

Eind 2022 werd de showroom volledig vernieuwd, behalve de motorfietsen bleef niks nog hetzelfde. Er werd meer ruimte gecreëerd zodat we meerdere kleuren van alle modellen kunnen uitzetten. De Triumph-kledij en accessoires zijn ook duidelijker zichtbaar geworden voor iedereen. Daarnaast hebben we een toffe coffee-corner ingericht waar men kan vertoeven tijdens een onderhoud. Dit alles zal zorgen dat Triumph Wevelgem de grootste& mooiste Triumph-showroom in België heeft!

 

Stefaan gaf per april 2023 de fakkel door aan de nieuwe zaakvoerders Yaw Nsiah en Stijn Vandeputte. Zij zullen de zaak uitbaten onder dezelfde voernaam “Triumph Wevelgem” maar dan wel onder een nieuwe vennootschap zijnde: British Motorcycles NV. Stefaan bedankt graag alle klanten voor het jarenlange gestelde vertrouwen en is blij dat hij met een goede gezondheid op 63-jarige leeftijd zijn pensioen kan inzetten.

Yaw en Stijn verwelkomen jullie graag verder op dezelfde gekende gastvrije manier! Kom gerust binnen voor meer informatie omtrent onze prachtige motorfietsen. Dit gaat uiteraard steeds gepaard met een onberispelijke service na verkoop en een potje koffie of een frisdrankje! We hebben steeds meer dan 80 motoren op stock en garanderen een vlotte levering. Naast al deze prachtige motoren kan je bij ons een ruim gamma aan motorkledij& vrijetijdskledij terugvinden!

 

We beschikken hier over 2 ervaren moto-mechaniekers die samen meer dan 35 jaar aan ervaring tellen! Gepassioneerd door techniek, gedreven door het merk en voldaan wanneer de klant zijn motorfiets komt ophalen. Bij het binnenkomen voel je het meteen: als klant sta je centraal en word je zeer hartelijk onthaald. De  gedeelde ambitie en liefde voor Triumph die hier in de lucht hangt is bijna tastbaar. Van de showroom naar de administratie tot in de werkplaats!