Rocket 3 R Storm

Vanaf 25895 €

De Rocket 3 R Storm

 

 

De Rocket had al lang de grootste motor op de markt, maar de cilinderinhoud van de nieuwste evolutie van de Rocket 3 Storm driecilinder is uitgebreid van 2.300 cc naar 2.458 cc. Ook het koppel, dat al records brak, is in deze nieuwste editie verhoogd voor nog meer explosieve kracht.

 

Een 9% hoger piekvermogen levert nu 180 pk bij 7.000 t/min, terwijl het recordbrekende koppelniveau van de Rocket 3 Storm nu naar een indrukwekkende 225 Nm bij 4.000 t/min klimt.

Maar deze buitengewone motor heeft zoveel meer te bieden dan alleen indrukwekkende cijfers. De vermogensafgifte is responsief en beheersbaar. Beestachtig maar verfijnd.Met een piekvermogen van 182 pk bij 6000 tpm biedt de nieuwe Rocket 3 een spannende rit (met meer vermogen vanaf een laag toerental van 3500 tpm helemaal tot aan een nieuwe, hogere toerentallijn van 7000 tpm) en de hoogste technologie en specificaties ooit op een Rocket.  

Dit alles draagt bij aan de sublieme toercapaciteiten en het comfort van de nieuwe Rocket 3 R Storm, voor elke dag, in elke versnelling gemakkelijk rijden.  Als puur Triumph-origineel is de nieuwe Rocket 3 GT het toppunt voor stijl, gespierde uitstraling en afwerking.... en u kunt deze ongelofelijke rit nog verder verbeteren met meer dan 50 nieuwe, op maat gemaakte Rocket 3-accessoires die meer stijl, functionaliteit en touringcapaciteit toevoegen.