26 Juli: Heuvelland Rat pack rit

Wellicht heeft iedereen al een ritje gemaakt door het Heuvelland.

 

Rat Pack enthousiast Lieven heeft echter een originele route ontwikkeld die je die streek op een alternatieve manier zal tonen. Er wordt om 13 uur vertrokken aan de showroom van Triumph Wevelgem. De koffiestop is in de buurt van Vloesberg en het einde van de rit staat gepland op de grote markt van Oudenaarde. De rit is 120 kilometer lang en bevat een gevarieerd parcours.
Deelnemen is ook deze keer gratis en elke motorrijder -ongeacht het motormerk- is van harte welkom. De gedragscode is geen wheely’s, stoppy’s of burnouts; met andere woorden, we rijden als verantwoorde motorrijders.

Belangrijk: Om organisatorische redenen is het aantal deelnemers beperkt tot 40 personen. Enkel wie vooraf per mail heeft ingeschreven is zeker van zijn deelname en krijgt indien gewenst ook de GPS coördinaten van de rit toegestuurd. In schrijven kan vanaf nu op info@triumphwevelgem.com .

 

De uiterste datum van reservatie is 17 juli.

 

Per kerende wordt uw deelname –rekening houdende met de nog beschikbare plaatsen- bevestigd.

Een gouden tip: wacht niet te lang om te beslissen; de meeste Rat Packers zijn er als de kippen bij om aan dergelijke uitstap deel te nemen!